Dagens citat...

"Dad are you all right?"
"You are going out with Edward Cullen?" he thundered.
Uh-oh. "I thought you liked the Cullens."
"He's too old for you," he ranted.
"We're both juniors," I corrected, though he was more right than he dreamed.
"Wait..." He paused. "Which one is Edwin?"
"Edward is the youngest, the one with the reddish brown hair." The beautiful one, the godlike one...
"Oh, well, that's" — he struggled — "better, I guess. I don't like the look of that big one. I'm sure he's a nice boy and all, but he looks too...mature for you. Is this Edwin your boyfriend?"
Bella Swan, Charlie Swan, Twilight

HAHAHAHAHAHAHAA!!!! Jag läste detta tidigare i morse, ååh, Charlie är ju bara helt... xD

Vad hände med The Host egentligen?...

Hej!

Under de senaste dagarna har jag börjat fundera på vad som egentligen hände med The Host? För det första skulle den väl filmatiseras, och har vi hört något mer om detta? Nej. För det andra skulle det väl ändå komma ut två böcker till i serien? Inte har vi väl hört något mer om detta heller? Nej.

Men, för att stilla vårt lilla behov av Stephenie Meyer-anda så här i juletid så bjuder jag på några fina fanmade videos ;)

Min favorit:








//Astrid

Breaking Dawn sugen...

Hej!

Såg denna video tidigare idag, så otroligt fin! Jag vill verkligen inte vänta mer på Breaking Dawn filmerna nu asså, vill ha dem NUU!!




//Astrid

Ang. senaste kapitlet av AFaSS

Hej!

Det finns en grej som jag eventuellt kan behöva förklara. Men jag varnar er, har ni INTE läst senaste kapitlet av April Fools and Simon Says, läs då INTE detta, vad du än gör!



•SPOILER ALERT•

Så, om du nu har läst det senaste kapitlet och börjar fundera kring hur Irina återuppstod från de döda, så har jag alltså en förklaring. För det första är det fanfiction, vilket betyder att allt inte behöver följa orginalböckerna helt och hållet. Men det är egentligen inte anledningen till att hon är med. Anledningen är att jag helt enkelt glömde bort att hon...dog?...och skrev därför att hon nu fortfarande existerar. Men ja, sen kom jag på att hon inte gjorde det, men som sagt, det är fanfiction, och det funkar att hon fortfarande finns, eller hur? ;)
(bildkällan hittas om du klickar på bilden, den är dock redigerad av mig)
(På bilden hittas Maggie Grace, som spelar Irina i Breaking Dawn)

333...

Hej!

Det är 333 dagar kvar till Breaking Dawn Part 1. 333. Jag dör lite här asså! :/ Måste gotta mig i en bild av Mackenzie Foy som spelar Renesmee :]



Så underbar verkar hon vara! Kan inte vänta! Vill inte vänta!

//Astrid

Dagens citat...

Hej!

Här kommer dagens citat, det var ett tag sen sist nu...

"Let go!" I insisted. He ignored me. I staggered along sideways across the et sidewalk until we reached the Volvo. Then he finally freed me — I stumbled against the passenger door.
"You are so pushy!" I grumbled.
"It's open," was all he responded.

Bella & Edward, Twilight

Julklapp ^^

Hej!

En annan version av Twilight-böckerna har ju getts ut nu rätt så nyligen, så här ser de ut:



Och gissa vad jag fick i julklapp idag?! :D (tihi jag vet att det inte är julafton förrän om en vecka, men jaja...)

WOHOO! Jag fick Twilight med denna fina (ööh, ja, vad man nu ska kalla det...^^)!! :'D Jag är så glad nu, ååh!! Det som inte riktigt syns på bilden är att det inte bara är sidorna som är röda, utan även hela baksidan är röd. Det är inte heller någon "reklam" på baksidan, utan bara citatet liksom. På Twilight och Breaking Dawn är citaten samma som på den "vanliga" versionen, men på New Moon och Eclipse är det andra citat!! Bara så ni vet ;]

Nä, nu tror jag minsann att jag ska ta och kolla lite på Eclipse ^^

//Astrid

13. Unwanted

Hej!

Som vissa av er kanske redan har märkt så finns det äntligen en nytt kapitel publicerat! Här är länken: länk ^^

ENJOY!! :D

jag vet, jag är seg som sjutton...

Hej!

Som sagt, jag vet att jag inte har uppdaterat på evigheters evigheter, men bättre sent än aldrig, okej? Under hösten så har jag inte bara haft ont om tid, utan jag har även tappat intresset för att skriva, och jag ville inte pusha det.

Men nu har mitt intresse kommit tillbaka! :D Så förhoppningsvis dyker det snart upp nya, "fräsha" kapitel av April Fools and Simon Says ;D

RSS 2.0