*suck*

Hej!

Ååh, jag blir så irriterad på mig själv! Jag vill SÅ gärna skriva mer, men det finns liksom inte tid för att bara sätta sig ner och skriva. Det gör mig väldigt ledsen, eftersom jag vet vad jag vill ska hända låångt framåt i historien :/ Det var ju drygt ett år sedan jag började skriva nu, men det känns lite (mycket) tråkigt att bara sluta. Nej usch! Blir deppig bara av att överväga tanken ens en gång!

Får la ta och plocka fram min lagomt sletna anteckningsbok och skriva av mig lite gran ^^ Blir lite jobbigt om en halvtimme bara (earth hour!! :D )

Kände bara att jag var tvungen att skriva av mig lite ;)

Boktips...

Hej!

Just nu håller jag på att läsa en bok som heter Jokern (på svenska) av författaren Markus Zusak. Jag har inte läst färdigt den än, men det är så bra att jag känner mig skyldig att berätta lite om den ;)

(Beskrivning kopierad från http://mednasanienbok.blogspot.com/2010/10/jokern-markus-zusak.html)
Ed Kennedy är en ganska vanlig ung kille utan större ambitioner för framtiden. Han bor i ett ruckel strax utanför en större stad (i Australien får man anta) tillsammans med sin gamla och illaluktande hund Portvakten. På fritiden umgås han med kompisarna Marv, Ritchie och Audrey. De spelar kort och dricker öl tillsammans. En dag hamnar kompisarna mitt i ett bankrån och Ed får chansen att agera hjälte och ta fast bankrånaren. Strax efter rättegången förändras hans liv. Han börjar få Ess (spelkort) i brevlådan med handskrivna budskap på. Ed vet inte vad han ska göra, om han ska ignorera korten eller ta reda på vad som menas med budskapen. Han väljer det senare vilket leder honom på en resa där han hjälper andra människor och samtidigt söker sig själv. Vem är han och vad vill han göra med sitt liv.

Alltså, en mycket bra bok!

Dikt :]

Hej!

Som ni kanske vet så gillar jag att skriva, både poesi och "vanligt". Så här kommer en dikt som jag skrev för ett tag sedan, vet egentligen inte om den har något med Twilight att göra, men det är en uppdatering i alla fall ^^.

Hon plockar långsamt blommans blad
Ett i taget
Långsamt blir blomman kalare
Svagare
När det bara finns ett blad kvar
kommer det en vindpust
och bladet faller av sig självt

Vad finns nu kvar?
Hennes fingrar är stilla runt blommans stjälk
Men det är allt.
Blommans skönhet försvann.


Bild ©Jag :]

Japp. Nu finns det ännu ett kapitel.

Hej!

Nu var det ett tag sen sist, jag försöker verkligen att skriva så mycket jag kan, men som många av er säkert vet så tappar man bara lusten ibland helt enkelt. Men nu har jag i vilket fall renskrivit ett helt nytt kapitel! Jag börjar känna att lusten att skriva kommer tillbaka... ;)

Kapitel 15. Telephone Booth hittar du här eller genom att trycka på länken under headern.
Kort sammanfattning av vad som har hänt: Renesmee och Jacob är nu i Vancouver. De bor på ett hotell, och de har varit och ätit på en restaurang där de diskuterade vad de ska göra i Vancouver (jobb etc.). Plötsligt kände Renesmee en stark doft, och hon delade med sig av upplevelsen till Jacob. De är nu tillbaka på hotellet, men de är fortfarande stressade av att de måste gömma sig för familjen Cullen, speciellt Edward. Carlisle har ringt till Renesmee en gång, men då hade hon precis "upptäckt" att hon var törstig. Hon och Jacob jagade och stötte då på Irina... Men som sagt är de nu tillbaka på hotellet!

inga ord.



det är vad det ser ut som.



(vet att bilderna har funnits uppe ett tag, men tänkte att jag kunde lägga upp dem ändå ;) )

RSS 2.0